Elregnskab


Bliv jeres egen el-indkøber og få adgang til billig el


Fælles indkøb giver billigere el


I dag handler hver enkelt husstand direkte med elselskabet og indkøber deres egen el. Det giver høje elpriser og samtidig skal der betales for leje af en elmåler. Både de høje elpriser og målerlejen skyldes, at husstanden handler direkte med elselskabet, og derfor er en meget lille kunde.

Lad boligforeningen indkøbe el!

Der er store fordele ved at lade boligforeningen købe el på vegne af beboerne, og derefter foretage afregningen internt i foreningen. Hvis foreningen selv ejer elmålerne i ejendommen, kan lejeudgiften til målerne spares væk, og samtidig opnås der stordriftsfordele på indkøb af el på vegne af de enkelte beboere. Dette giver billig el til den enkelte beboer. Der spares på både målerafgift, abonnement og elpris!

En boligforening på 18 lejligheder med kælderrum og fællesarealer får udskiftet 22 af DONG Energys elmålere. Efterfølgende vil hver beboer have en bimåler, og foreningen har en fællesmåler som alle beboerne er tilsluttet.

Foreningens årlige besparelse: 24.424,00 kr/år

Årlig besparelse pr. beboer kr. 1.356,90 kr/år

I gennemsnit sparer hver beboer ca. 25 % på deres elregning

Elregnskab


Vores online system til elregnskab er baseret på selvaflæsning. Beboerne aflæser selv deres målere når det er tid til aflæsning, og vores system automatiserer processen og gør det let!

Samtidig giver vi boligforeningen kontrol over regnskabet. Bestyrelsen kan logge ind på vores system og få adgang til aflæsninger, regnskaber, opsætning, statistik og meget mere.

 • Connector.

  Aflæs når det passer dig

  Beboerne behøver ikke at vente hjemme for at lukke en aflæser ind. De aflæser selv når det passer dem.

 • Connector.

  Du sparer en masse

  Prisen på el falder hurtigt, når man laver fælles indkøb, og ejer sine bimålere samtidig.

 • Connector.

  Vi er online

  Foreningen får adgang til vores online system, hvor elregnskabet kan administreres og der er adgang til aflæsninger, elregnskaber, statistik o.m.m.

 • Connector.

  Det er nemt!

  Vi har automatiseret alle dele af arbejdet med udarbejdelse af elregnskaber

Kontakt os


Vi varetager omlægningen til fælles indkøb af el og tager os af alt det praktiske.
Ønsker du at høre mere om billig el eller har du spørgsmål til os, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jeres forening til billigere el.