Varmeregnskab


Boligforeninger har brug for et varmeregnskab
der er billigt, online og let at bruge.


Selvbetjening

Lad beboerne selv foretage aflæsning, hente deres varmeregnskab, starte flytninger og se statistikker over deres forbrug.

Online

Bestyrelsen får adgang til at administrere foreningen, og de får indblik i alle dele af varmeregnskabet gennem vores online platform.

Selvaflæsning

Beboerne kan selv aflæse deres målere når det passer dem. Slut med at være hjemme på bestemte tidspunkter, og der er meget at spare.

Prøv vores prisberegner!

Se hvad et regnskab koster hos os

Antal lejligheder
Vand- og varmeregnskab
Varmeregnskab

Vi gør det nemt


Vores online system til varmeregnskab er baseret på selvaflæsning. Beboerne aflæser selv deres målere når det er tid til årsaflæsning. Vores system automatiserer selvaflæsningen og gør det let!

Foreningen har kontrol over varmeregnskabet

Vi giver boligforeningen kontrol over regnskabet. Bestyrelsen kan logge ind på vores system og få adgang til aflæsninger, regnskaber, opsætning, statistik og meget mere.

Foreningen kan også året rundt administrere de oplysninger der ligger til grund for varmeregnskabet, såsom hvilke målere der er tilknyttet boliger, beboere i lejlighederne, flytteaflæsninger og meget mere.

 • Connector.

  Aflæs når det passer dig

  Du behøver ikke længere at vente hjemme for at lukke en aflæser ind. Du aflæser selv når det passer dig

 • Connector.

  Du sparer en masse

  Vores varmeregnskab er fuldautomatisk og baseret på selvaflæsning. Derfor er vi de billigste!

 • Connector.

  Vi er online

  Foreningen får adgang til vores online system, hvor varmeregnskabet kan administreres og der er adgang til aflæsninger, varmeregnskaber, statistik o.m.m.

 • Connector.

  Det er nemt!

  Vi har automatiseret alle dele af arbejdet med udarbejdelse af varmeregnskaber

Om selvaflæsning


Vores online system til varmeregnskab er baseret på selvaflæsning. Beboerne aflæser selv deres målere når det er tid til årsaflæsning. Vores system automatiserer selvaflæsningen og gør det let!

Årsaflæsningen starter

NemAdministration sætter automatisk aflæsningen i gang ved varmeårets afslutning ved at udsende e-mails til beboerne. Man starter sin aflæsning ved at klikke på et link i mailen.

NemAdministration sørger for at der følges op på beboere som ikke foretager aflæsning, samt at bestyrelsen notificeres hvis der er beboere som, på trods af rykkere, ikke aflæser indenfor den givne periode.

Beboerne aflæser

Beboeren klikker på linket i e-mailen og bliver ført til en indtastningsside. Her kan beboeren indtaste sine aflæsninger, og når der trykkes på Gem er aflæsningen gennemført.

Mens beboeren indtaster er der adgang til hjælpefunktioner, der forklarer hvordan der foretages aflæsning. Beboeren kan også skrive beskeder til bestyrelsen eller andre beboere og stille spørgsmål.

Bestyrelsen kan følge med

Mens der foregår aflæsning kan bestyrelsen følge nøje med i beboernes indtastningsarbejde. Bestyrelsen har adgang til at se hvad de enkelte lejligheder løbende har indtastet, afvise enkelte indtastninger, se advarsler og kommentarer fra NemAdministration, og få adgang til statistik.

Regnskabet er klar!

Når alle lejligheder har indtastet, og vi har modtaget informationer fra administrator, er regnskabet klar!

Beboerne har adgang til et samlet regnskab for boligforeningen og et detaljeret regnskab for deres bolig(er).

Boligforeningens administrator gives adgang til regnskabet og står for opkrævning eller udbetaling til de enkelte lejligheder, fuldstændig som det gøres for alle andre varmeregnskaber.

Fredensborggade 6-8

“NemAdministration kunne levere præcist det samme varmeregnskab som vores forrige varmeregnskabsfirma, og det til en betydelig lavere pris.”

I 2008 udskiftede boligforeningen sine bimålere på radiatorer til elektroniske målere, og i 2010 gik foreningen over til at benytte NemAdministration til varmeregnskab.
Boligforeningen benytter også NemAdministration’s muligheder for at organisere foreningens interne kommunikation og det online filsystem der følger med, når man benytter NemAdministration.

Bestyrelsesformanden fortæller:
‘Vores boligforening blev byrenoveret i 2006, og i den forbindelse blev der installeret et moderne centralvarmesystem, der benytter både koldt- og varmtvandsmålere, energimålere og bimålere i lejlighederne, der til sammen giver et meget avanceret setup for varmeregnskab. På trods af det kunne NemAdministration levere præcist det samme varmeregnskab som vores forrige varmeregnskabsfirma, og det til en betydelig lavere pris.
Samtidig er det blevet nemmere at kommunikere med beboerne, da NemAdministration’s besked systemet er designet til boligforeninger, og det er hurtigt at skrive til en brugergruppe som eksempelvis bestyrelse eller ejere i foreningen. Kommunikationen bliver efterfølgende gemt, så nye bestyrelsesmedlemmer har mulighed for at læse op på gamle og kørende sager.
Det indbyggede filsystem støtter ligeledes op omkring vores bestyrelsesarbejde, da det er designet til boligforeninger, og kommer leveret med de nødvendige rettighedsindstillinger og grundfoldere.’

Med varmeregnskabet på plads får alle beboerne et login.
Se hvad det ellers kan bruges til!

Vidensdeling

Med vores værktøjer til kommunikation, fildeling og intranet i boligforeningen får i en platform der er skræddersyet til boligforeninger.

Læs mere

Elregnskab

Når hver husstand handler direkte med el-selskabet opnås en kunstig høj pris. Bliv jeres egen el-indkøber og få adgang til billig el.

Læs mere

§§ Lovgivning

Hvilken lovgivning findes der på området?

Lovgivning

Kontakt os

Ønsker du at få et tilbud på varmeregnskab fra NemAdministration, eller har du spørgsmål til os, så kontakt os og hør nærmere.