Om NEM


Vores mission er at gøre det nemmere
og billigere at være en boligforening


Hvad

Nemadministration er en moderne IT platform til boligforeningers daglige administration. Vi tilbyder boligforeninger en IT platform der gør det lettere at håndtere den daglige administration, samt en række initiativer der reducerer foreningens udgifter væsentligt.

Hvorfor

Vi er passionerede omkring at finde nye måder at simplificere driften og finde besparelser til boligforeningerne. Aldrig har det været så nemt at bo i en boligforening.

Hvordan

Nemadministration bygger på mere end 10 år bestyrelseserfaring, og et indgående kendskab til bestyrelsesarbejde og de udfordringer der skal takles. De IT-værktøjer som Nemadministration tilbyder er netop de administrationsværktøjer vi selv har oplevet at man savner, og vi bruger dem selv i egne foreninger.

En boligforening består af mange forskellige typer – både unge og ældre.
Vi tilstræber at gøre vores system simpelt, let at anvende og intuitivt,
med fokus på at nemadministration skal være for alle!

Vi er to ingeniører der har stiftet NEM

Oprindeligt var vi selv en del af forskellige boligforeningers bestyrelser i københavnsområdet. Vi var meget utilfredse med de services vi modtog i boligforeningerne og hvad vi fik for pengene. Der var ikke den fokus på boligforeninger og bestyrelsesarbejde som vi kunne ønske os. Bestyrelsesarbejde i boligforeninger er som oftest ubetalt arbejde, og hvis ikke der er fokus på at gøre arbejdet let og ubesværet bliver det tit surt – en erfaring vi sikkert deler med mange boligforeninger.

Vi er henholdsvis en energiingeniør og softwareingeniør, og med vores sammensætning af kompetencer besluttede vi os for at gøre noget ved det. Vi gik i 2006 i gang med at bygge den IT-platform vi selv savnede i bestyrelsesarbejdet. En platform der ville automatisere og organisere trivielle dele af bestyrelsesarbejdet for os og gøre os mere effektive. En platform der ville give besparelser til boligforeningen gennem den rigtige brug af IT. Men vigtigst af alt en platform der ville frigøre vores boligforeninger fra de mange serviceleverandører vi var afhængige af.

Vi arbejder for at bygge den fælles platform der integrerer alle de services man i en boligforening gør brug af. Ved at samle dem i en fælles platform og målrettet arbejde for at simplificere og effektivisere dem, sigter vi mod at gøre det billigere og lettere at være en boligforening. Samtidig har vi som mål at frigøre boligforeninger for afhængigheder, og give kontrollen med foreningens aktiviteter tilbage til boligforeningen.

Teknologi

NemAdministration er et rent webbaseret system, der kører i en browser. Der skal ikke installeres software på computeren for at benytte NemAdministration.
Der benyttes kun HTML og JavaScript til at vise siderne i browseren, så systemet fungerer i alle nyere browsere, uden at der installeres særlige plug-ins, Java eller andet software.

NemAdministration kan bruges fra stort set alle computere og mobile enheder, uden der skal installeres software på dem – uanset om det er Windows, Mac, Linux eller et andet operativ system der er installeret, og lige gyldigt hvilken browser folk foretrækker.

Browser support

Nemadministration er testet på følgende browsere

 • Connector.

  Internet Explorer

  Version 9 og frem

 • Connector.

  Mozilla firefox

  Version 20 og frem

 • Connector.

  Google Chrome

  Version 30 og frem

 • Connector.

  Apple Safari

  Version 7 og frem

Kontakt os